• Lemonsjøen alpinsenter (map)
  • 11112 Rv51
  • Oppland, 2683
  • Norge

Har toppturtoget gått fra deg? Besseggen fjellsport får deg ombord igjen!

Her kan du være med Besseggen fjellsport på ein roleg dagstur til Trollhøe frå Lemonsjøen. Før turen går vi gjennom kva skiutstyr som egnar seg for toppturar i høgfjellet, korleis ein førebur seg på topptur, og litt om kva du bør ha på kroppen og i sekken. I tillegg vil du lære litt om turteknikk, og korleis gå rasjonelt og trygt på tur opp. På tur ned vil vi både grovpusse og finpusse på skiteknikken, slik at du kan lære å justere skikjøringa di etter terreng og snøforhold. Denne turen vil være ein fin introduksjon til deg som vurderar å kjøpe toppturutstyr.

  • Pris pr.person er 990,- inkl. leie av randoneeutstyr og skredpakke (sender/mottager, spade og søkestang).
  • Maks 6 deltakere.
  • Oppmøte Lemonsjøen Skisenter kl 08.45 med dagstursekk og mat/drikke.