Under Jotunheimen Topptur Camp får du muligheten til å gå ulike toppturer med det turfølget du selv ønsker, inkludert erfarne fjellguider. Turene tilpasses de nivåer vi som arrangør ser det er behov for. Vi stiller forberedt med nok guider, slik at du har friheten til å utnytte dagen best mulig slik du selv måtte ønske. Det sikrer derfor at du vil ha like stor glede av turene om du er sprek og fjellerfaren eller simpelthen er helt ny og ukjent med topptur og randoneé-konseptet.

Vi gir god innføring i grunnprinsippene ved randoneé med fokus på utstyret, sikkerheten, teknikken og omgivelsene.

Enkelt og greit legger vi til rette for en gjennomtenkt Toppturdag, der vi formidler kunnskap og erfaringer, samtidig som du selv velger hvilket nivå og konsept du ønsker å henge deg på.

Meld deg på den ruten du selv ønsker og vær velkommen til Gjendesheim Turisthytte ved foten av Besseggen.